ARTICLES ACADÈMICS A TRAVÉS DE LES BIBLIOTEQUES DEL REGNE UNIT

accesstoresearch-470x260Des de febrer de 2014, més de 10 milions d’articles acadèmics estan disponibles,de forma gratuïta, a les biblioteques públiques que participen en la iniciativa “Access to Research“, del Regne Unit.

Així, els estudiants i investigadors independents poden accedir a molts dels millors treballs acadèmics del món a través de les seves biblioteques locals, gràcies a unacol·laboració única entre bibliotecaris i editors, que dipositen aquest contingut acadèmic en accés obert.

Les matèries que es poden cercar inclouen art, arquitectura, negocis, enginyeria, història, llengües, política, filosofia, matemàtiques i ciències. Tot el contingut d’“Access to Research” és digital i accessible des del terminal de la biblioteca participant, a través d’un servei de lliurament de la cerca en línia anomenat Summon.

Els usuaris poden fer cerques per paraula clau, veure els resultats i accedir al contingut a través de la plana web de l’editorial i també refinar els resultats cercats. El servei també és accessible des de qualsevol terminal amb accés a internet però només proporciona els resums dels articles, per descarregar-ne la versió completa cal usar el terminal d’una biblioteca participant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Actualitat

Servei de Biblioteca i Documentació de la UdL

BIBLIOTECA ETSEA

Universitat de Lleida

Biblioteca de Cappont

Universitat de Lleida

La Biblioteca de Lletres

Universitat de Lleida

%d bloggers like this: